Cum s-a predat Steaua

Abia ce am publicat materialul despre decizia Curții de Apel în cazul palmaresului Stelei că cineva din club a făcut-o de oaie. Get it, de oaie?

Cu o întârziere de o zi, de zici câ nu îi interesa în mod direct, cei de la Steaua au transmis un comunicat de presă I-RE-AL, în care spun cā Păunescu a fost preşedinte al clubului şi că echipa a fost preluată în 2003 de o societate comercială.

Între timp, comunicatul a fost modificat şi mai are acum doar o frază.

Nu ştiu cine a scris şi publicat comunicatul inițial, de la cine a primit aprobare să facă asta, dar e clar că e un gest premeditat.

Când tu, Steaua, te lupți în instanță să demonstrezi că în 2003 nu a preluat nimeni nimic, ba chiar că trebuie să încasezi enorm de mulți bani pentru că cineva ți-a furat brandul, un astfel de comunicat poate să dinamiteze tot.

Aşa cum spuneam, nu mi se pare prostie, ci ticăloşenie. Cineva a făcut ce n-au reuşit avocații scumpi ai lui Becali până acum, să facă Steaua să spună singură că furtul din 2003 a fost legal.

Mi se pare extraordinar de grav, iar lipsa de reacție a clubului, dar şi a majorității suporterilor, arată nivelul incredibil de jos la care se află Steaua acum. Şi mai arată cā aproape nimeni nu vrea binele acestui club.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *