Dreptul FC FCSB de a păcăli repetat statul

Campania absolut stupidă și mincinoasă de presă despre ”dreptul” celor de la FC FCSB de a juca pe noul stadion Steaua ignoră probabil cel mai important aspect – echipa lui Gigi Becali are o istorie lungă în a păcăli statul prin neplata chiriei pentru arenele pe care le închiriază.

Știu că memoria unora, mai ales a celor care aimt nevoia implantului de păr, e extrem de scurtă, însă nu toți am uitat cum a ajuns FC FCSB să fie evacuată din Ghencea în 2011. La vremea respectivă, echipa lui Becali a refuzat să plătească chiria pentru complex convenită prin contract, susținând că e prea mare.

Repet, omul a semnat contractul pentru închirierea complexului, stadion și terenuri de antrenament, a fost de acord cu costul ăla, a folosit complexul după care a zis că e prea scump! Vă dați seama? Și în timp ce se plângea de costul mare, acompaniat de toți lăutarii din presă, aceiași care acum vorbesc cu scuipat la gură despre ”dreptul” de a juca în Ghencea, el folosea stadionul!

Așa s-a ajuns ca Steaua să fie nevoită să îi evacueze echipa din Ghencea și să îl dea în judecată pentru a-și recupera banii.

O să spuneți poate că e istorie veche, a fost acum 10-11 ani, în momentul ăsta Becali sigur e foarte bun platnic că doar e mega bogat și își permite, nu? Ei bine, nu!

În luna februarie a acestui an, FC FCSB a pierdut un proces cu Primăria Capitalei, care a cerut în instanță plata a peste un milion de lei, chirie neachitată pentru 15 partide jucate pe Arena Națională!

Bineînțeles că omul a început să miorlăie iar că zăpada e neagră, că el e corect, că a făcut nu știu combinație inexistentă în acte cu fină-sa Firea pe când aia era primar general al Bucureștiului și că, de fapt, a plătit mult mai mult. Da, harneală pentru fraieri.

Deci FC FCSB are o istorie lungă în a da țepe statului prin închirierea unor stadioane pentru care nu plătește. FC FCSB a păcălit inclusiv clubul Steaua. FC FCSB are o mulțime de opțiuni mult mai ieftine în București și în țară. Cu toate acestea, de o lună de zile chițăitorii de serviciu plâng după Ghencea și vorbesc despre drepturi inexistente.

One thought on “Dreptul FC FCSB de a păcăli repetat statul

  1. Corect, atunci nu au mai vrut sa plateasca si mai vroia sa ia si ceva din instalatia de nocturna, ca o platise FCSB!
    La fel cum a spus si capitanul FCSB ca e stadion facut pe banii nostrii; e facut pe banbii statului, cum bine i s-a raspuns.
    Ar fi frumos sa ii bata CFR in ultima etapa, cu titlul pe masa, indiferent pe ce stadion ar juca!
    Cu drag,
    Bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *