Încă un autodenunț becalian la care ”presa” a închis ochii

În momentul în care Ogăraru, din rolul ăla nu foarte clar pe care îl are la Steaua, a spus că se bucură de decența unor maronici, care nu au mai repetat întrebările tâmpe despre FC FCSB și stadionul din Ghencea, au sărit de dos în sus ”editorialiștii”. În momentul în care Gigi Becali spune că are un satelit în Liga 1, aceiași virgini scriu despre handbal și țurcă.

Cam asta e ”presa sportivă”, dragilor.

Vă mai amintiți valul de atacuri la adresa lui Ogăraru? Compuneri ordinare apărute ca la un semn pe mai toate site-urile care postează poze cu femei furate de pe Instagram și spun că fac presă. Postări pe social media. Revoltă. Acuzații. Comuniști, tanchiști, staliniști. Le-au curs balele în ultimul hal maronicilor.

Nimeni și nimic nu mă poate convinge că nu a fost un atac coordonat, că ”rivalii” în greșeli gramaticale n-au complotat pentru a lovi în Steaua. A fost totul mult prea evident, iar în meseria aia a lor nu există coincidențe.

Ei bine, derulăm înainte câteva zile, FC FCSB o comite cu satelitul Clinceni și maronicii o ard cu ”mare surpriză” și ”rezultat neașteptat”. Până intră în scenă Becali:

”Normal, Clinceni este echipa mea și acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat bani. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit bani ăștia. Noi ne-am retras când promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat. Nu-i normal? Nu mi-a dat banii, 400.000 de euro. Asta e situația. CFR a bătut-o pe Clinceni mereu, iar cu noi a făcut egal și ne-a bătut. Echipa mea, cum ar veni, pe care am promovat-o eu… Problema e că ei au cam mers pe teren cu CFR Cluj. Cu noi și-au dat viața, cu CFR nu! Doar eu puteam să fac asta, să-mi fie învățare de minte”, a spus Becali pentru GSP.ro.

Un autodenunț, ar spune orice microbist de bună credință. Patronul unei echipe din Liga 1 spune că altă echipă din Liga 1 îi e datoare. Conflict de interese ce nu poate fi acceptat nici la județ. Dar maronicii ce fac? Păi se apucă se uite la Premier League, la tenis, la polo pe iarbă sau curse de melci, orice numai la ce spune liderul lor spiritual nu.

M-am uitat pe ”editorialele” din ultimele zile. Singurul care a avut curaj să se ridice puțin împotriva apostolului brânzei de oaie a fost tovarășul nea Ovi. Dar nu să își supere sponsorul, nu! A scris doar că ilustrul finanțator-patron-președinte-manager-maseur-antrenor-pârnăiaș nu trebuia să se comporte nașpa cu pensionarii ăia care au ajuns la Clinceni, alde Rusescu & Co. Ah, și-a mai zis că Becali e acoperit de regulament în cazul satelitului Clinceni. Fin, nea Ovi, ca întotdeauna.

Ăștia suntem, din păcate. Și spun din nou suntem pentru că noi toți suntem de vină. La fel ca în cazul politicienilor, noi îi ținem pe analfabeții ăia funcționali în redacții. Dacă nu ne-am mai uita la ei, dacă nu le-am mai citi tâmpeniile, dacă i-am ignora cu totul ar ajunge ca alți confrați de-ai lor să lustruiască mango prin depozitele din Anglia. Dar validându-i cu ale noastre click-uri, ei vor rămâne acolo, aceeași gașcă de imbecili cu ifose de ”ecrivani”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *