Instanța a decis: Steaua e Steaua şi zăpada e albă

Curtea de Apel Bucureşti a decis că Steaua e Steaua. Sau, pe înțelesul proştilor, că zăpada e albă.

Decizia de astăzi e o surpriză doar pentru clonele memeluşului, despre care am înțeles că au început să urmărească un ex-jurnalist fără likes&followers.

Pe scurt, instanța nu putea da o altă sentință din moment ce Steaua este clubul care a obtinut performantele alea si nu a dat faliment ca să îi fie luate şi vândute la licitație.

Uşor dubioasă e decizia cu privire la perioada 98-03, cand vorbim despre AFC-ul primit cadou de Păunescu, dar care evolua cu marca Steaua, asupra căreia avea drept de folosire.

Ziua de ieri a fost însă şocantă pentru mine din punct de vedere al celor relatate de maronici şi jur că trāim în epoca post-adevăr.

Au dat informația legată de palmares, pe care au îngropat-o rapid cu reacții exclusiv pro-FCFCSB. Băi, absolut totul era despre cum e bine că FCFCSB nu are palmaresul, dar este continuatoarea Stelei! In-cre-di-bil.

Două astfel de reacții vreau să discutăm. În primul rând, Becali zice că e super-super pentru că nu va mai plăti prejudiciul. Nu, boss, ăla e altceva. În litigiul ăla trebuie să arăți că nu ai folosit brandul Steaua ilegal, ceea ce e imposibil pentru că e sentință în direcția asta. În mod normal, eşti bun de plată. Iar dacă pierderea litigiului pentru palmares ar fi însemnat asta, de ce ai mai plătit avocații să te reprezinte? Nu era mai simplu să pierzi de la prima înfățişare, băi pinochio?

Al doilea e avocatul ăla al asociației fanilor FCFCSB care a descoperit acum apa caldă şi gaura din covrig. Omul spune ceea ce scriu de nişte ani mulți, anume că AFC-ul nu a preluat marca Steaua. Corect, a avut doar dreptul de a o folosi, micule Einstein! Chiar sper că omul ştie lucrurile astea şi că dă declarații pentru guguştiuci, să rămână relevant. Dacă nu le ştie… ouch!

Faptul că Steaua este Steaua şi conform instanței e normal. Înfiorător e ce fac maroneii din presă cu post-adevărul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *