Steaua are stadion, echipă îi mai trebuie

Noul stadion Steaua, Ghencea sau cum se va numi el a fost inaugurat cu suficient de mult fast dată fiind situația pandemică din lume. E un demn urmaş al “Templului”, ceea ce pune o presiune destul de mare pe băieții lui Oprița.

Hai să vedem puțin cum a fost la inaugurare, cu bune şi cu rele.

Bune:

  • Ceremonia a fost interesantă, cu generația Sevilla ’86 în prim plan.
  • Stadionul e chiar foarte tare. Arată sărăcăcios din afara, mai ales ziua cand nu merg ledurile. Noaptea e spectaculos, iar la interior rupe in stil mare. Chiar aduce a “afară”, cu multe magazine de băutură şi mâncare, acces facil etc.
  • Public entuziasmat cu dor de Steaua. Am văzut mulți părinți cu copii mici, femei, bătrâni… şi asta în peluză! Pare o emulație de care Steaua poate profita, dar pare că nu vrea.
  • Acustica e fabuloasā, abia aştept un concert acolo.

RELELE:

  • Pe cât de bună a fost ideea ceremoniei, pe atât de slabă a fost implementarea. A părut un eveniment făcut pe genunchi de multe ori, de la sunet la lipsa de coordonare.
  • Organizarea stadionului e slăbuță, ca să fiu drăgut. Scaune jegoase ca după şantier (nu, nu e ok, pune 3 stewarzi să ia scaunele cu nişte şervețele), resturi de la construcție, tabela cvasi-inexistentă (nici măcar marcatorii nu au fost afişați), sonorizarea când tare, când încet… nu ştiu ce au făcut oamenii ăştia în ultima lună de nu au testat şi răstestat.
  • Echipa e slăbuță tare momentan şi dacă nu vor fi aduşi jucători noi e nevoie de pregătire fizică de excepție pentru a face față în Liga 2.
  • Echipamentul e meh… mult mai bun decât cel de anul trecut, dar slab. Dacă o arzi retro, foloseşte emblema aia din anii ’80. Dacă nu, fă ceva modern, cu accente oldish stilizate. Aşa e… meh.
  • Nu am văzut să fie deschis muzeul, magazinul clubului etc. Dacă tot ai inaugurare, deschide, mă, tot si ia-ne banii. Dacă tu deschizi muzeul în noiembrie o să ai 12 vizitatori…

Per total a fost un eveniment okiuț, de care steliştii aveau mare-mare nevoie. Problemele de organizare arată însă că mai e enorm de mult de muncă. Aviz angajaților de la stadion care o freacă de prin februarie-martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *