Țara lui Ciolacu

Ajuns premier al României după rocada amânată cu frații din pnl, Marcel Ciolacu se comportă, cel puțin în cazul stadionul Steaua, ca și cum a primit țara pe semnătură și face orice vrea, fără vreo urmă de opoziție.

Dornic să puncteze electoral, pentru că mai sunt doar câteva luni până intrăm în 2024, premierul Marcel și-a oficializat apropierea de fcsb în iarnă, atunci când a inițiat modificarea legii sportului exclusiv în beneficiul echipei din Berceni și apoi a ordonat partidului să voteze pentru becali.

După ce a preluat șefia guvernului a discutat cu becali, după cum ambii au recunoscut public, iar apoi a intervenit de la înălțimea funcției sale în favoarea clubului înființat în 2003 în localitatea ilfoveană Mogoșoaia.

Suprins neplăcut de rezistența celor de la Steaua în fața asaltului pededist, Ciolacu a recurs la un alt gest de forță instituțională, trimiterea corpului de control al primului ministru în Ghencea. Nu pentru că s-ar fi comis vreo ilegalitate, ci pentru ca Ciolacu “să vadă”.

“Nu sunt specialist în clauze, aștept raportul Corpului de Control. Pe urmă o să vedem.”

Nimic despre motivele trimiterii corpului de control la Steaua, nimic despre ce anume controlează oamenii ăia, nimic. Întâi controlăm și vedem apoi ce găsim. Că acesta pare obiectivul numărul unu al controlului, să găsească ceva. “Pe urmă vedem.”

Chiar în lipsa unui raport, în lipsa ceva-ului pe care îl caută oamenii lui Ciolacu, premierul anunță că el decide cine joacă pe stadion. Nu administratorul, nu beneficiarul, nu legea. Nu, Ciolacu este cel care decide și atât.

“Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea. E un lucru normal.”

După ce clubul Steaua a negociat cu cei de la fcsb, după ce fcsb nu a respectat condițiile minime impuse pentru închiriere, fără vreun raport care să arate că Steaua a încălcat legea sau regulamentul, premierul Marcel ne spune ce urmează, fcsb pe Ghencea pentru că așa a ordonat șefu’ la țară.

Și pentru că are nevoie de un inamic pe care să îl arate gloatelor semianalfabete în ciuda recordurilor de la Bac, premierul Marcel l-a demonizat pe Talpan. Care Talpan a devenit un funcționar care face ce vrea și din cauza căruia statul pierde bani și nu poate construi spitale și străzi.

“Nu se poate să avem echipe de această talie și să fie anumiți funcționari care să confunde bunurile statului cu bunurile personale și să le gestioneze după bunul plac.”

Nu există nicio dovadă că Talpan sau alt funcționar de la Steaua a acționat după bunul plac. Au fost multe plângeri penale pe numele lui Talpan, nu a fost găsit vinovat de nimic. Acum e un control în desfășurate, nu există un raport, dar premierul Marcel este procuror și judecător în același timp, insinuând că Talpan a făcut ceva ilegal. Curând va deveni și călău, pentru e nevoie ca inamicul să fie sacrificat pentru bucuria prostimii.

E țara lui Marcel și toți cei care am rămas aici suntem la cheremul lui.

One thought on “Țara lui Ciolacu

  1. Puscarie pt ciolacu,talvar,”mimi” zis mm,becali,dragomir(care a recunoscut la OTV ca l.a ajutat sa fure Steaua,dar nimeni nu l.a anchetat),si pt toti moderatorii media din presa care sustin ca fcsb e Steaua,cand actele dovedesc contrariulsi ,care incita la nerespectarea legilor :DOUA ENTITATI AFLATE IN LIYIGIU,NU POT INCHEIA ALTE CONTRACTE INTRE ELE PANA CAND NU SE INCHEIE LITIGIUL!!Deci?PUSCARIE PT TOTI!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *